politimigi logo

Μεταφορικά 4,90€ εώς 2 KG dorean apostoli politimigi

kalathi agoron

tilefonikes paraggelies   

Greek
Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας

Δημιουργία λογαριασμού

Το όνομα που εισάγατε δεν είναι έγκυρο.
Παρακαλώ, εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 2 χαρακτήρες ενώ δεν πρέπει να περιέχει διαστήματα ή τους ακόλουθους χαρακτήρες: < > \ " ' % ; ( ) &
Άκυρος κωδικός.
Οι κωδικοί που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό στο πεδίο κωδικού και επιβεβαιώστε τον εισάγοντάς τον ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης κωδικού.
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιβεβαιώστε την εισάγοντάς της ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
* * Υποχρεωτικό πεδίο

banner politimigi

α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω

Αναζητήστε λέξεις κλειδιά στα κείμενα των λίθων

Προϊοντα Eshop

Βρειτε μας στο Facebook

Λιθοι και Αντιστοιχιες

Κολοκύθες Feng Shui (Επιλέξτε το Μέγεθος)

SKU: RS16-0615-1550
22,50 €
 
Μετατρέπει την Αρνητική Ενέργεια σε Θετική. Φίλτρο για την καλή Υγεία.
Άμεση παράδοση!
  την επόμενη εργάσιμη

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80,00€ έως 2 κιλά!

Δωρεάν Αντικαταβολή, PayPal, Κατάθεση σε Τράπεζα!

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου! Εφόσον Ζητηθεί.

 
 
Ύψος
 
 
 
 
 
 
 
Συστηματική ταξινόμηση
Σύστημα: κατά CRONQUIST, 1981
Βασίλειο: Φυτά (Plantae)
Συνομοταξία: Αγγειόσπερμα (Magnoliophyta)
Ομοταξία: Δικοτυλήδονα (Magnoliopsida)
Υφομοταξία: Διλληνιίδες (Dilleniidae)
Τάξη: Ιώδη (Violales)
Οικογένεια: Κολοκυνθοειδή (Cucurbitaceae)

Γένος:
Ποικιλία:

Κολοκύνθη (Cucurbita) 

Φλασκιά

ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η κολοκύθα Wu Lu στο Feng Shui:

H κολοκύθα Wu Lu είναι ένα δυναμικό σύμβολο υγείας και ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα του Feng Shui. Η κολοκύθα Wu Lu εξαιτίας του φυσικού της σχήματος που μοιάζει με το 8 ή το άπειρο, εγκλωβίζει στο κενό εσωτερικό της χώρο την αρνητική ενέργεια και κυρίως την ενέργεια της ασθένειας που προέρχεται από το άστρο 2. Η διαδικασία που πειραματικά έχει παρατηρηθεί είναι η μετατροπή της αρνητικής ενέργειας σε θετική, δηλαδή της ασθένειας σε υγεία. Το γήινο άστρο 2 που έρχεται από συγκεκριμένες κατευθύνσεις ανάλογα με τον προσανατολισμό του χώρου μας και την χρονική περίοδο που διανύουμε, για να αποδυναμωθεί και να μην φέρει ασθένεια στο σπίτι ή την επιχείρηση μας χρειάζεται να συναντά το στοιχείο του μετάλλου. Η κολοκύθα σαν σχήμα είναι μέταλλο γιατι έχει δύο στρογγυλές επιφάνεις και όπως ξέρουμε κάθε στρογγυλή φόρμα στο Feng Shui είναι μέταλλο, επίσης το χρυσό ή το χρυσοχάλκινο χρώμα είναι μεταλλικά χρώματα, οπότε βάφοντας την κολοκύθα μας σε αυτά τα χρώματα της δίνουμε την απόλυτη μεταλλική ενέργεια.

Η κολοκύθα Wu Lu στην αρχαία Ελλάδα:

Στην αρχαία Ελλάδα κατά την διάρκεια εκστρατειών, μετακινήσεων ή ταξιδιών χρησιμοποιούσαν την κολοκύθα αυτή που την ονόμαζαν φλασκί για να μεταφέρουν το μέλι, το γάλα, το νερό, το κρασί, πιστεύοντας ότι μέσα στο φλασκί δεν αλλιώνεται η σύσταση τους και επειδή κρατούσε τους οδοιπόρους ζωντανούς την σύνδεσαν με την υγεία και την μακροζωΐα.

Η κολοκύθα Wu Lu στην αρχαία Κίνα:

Στην αρχαία Κίνα όταν είχαν κάποιον άρρωστο, για να σταματήσουν την ασθένεια κρεμούσαν δύο κολοκύθες αριστερά και δεξιά από το κρεβάτι του αρρώστου. Θεωρούσαν τις κολοκύθες ισχυρό ελιξίριο ζωής, πειραματικά πιστοποιούσαν ότι φέρνει υγεία, ζωτικότητα, βελτιώνει την φυσική κατάσταση και εξανεμίζει τα προβλήματα υγείας. Περιέγραφαν ότι απορροφά την αρνητική ενέργεια, την ενέργεια της ασθένειας, που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και στο αυρικό σώμα του ασθενή , επουλώνοντας τις βλάβες που είχε υποστεί. Τώρα πιά υπάρχουν χιλιάδες αναφορές από επιστήμονες και ερευνητές ότι η ασθένεια εκδηλώνεται πρώτα στο αιθερικό και μετά στο υλικό σώμα (τα χρώματα και οι τρύπες της Αύρας).

Η κολοκύθα Wu Lu στην Ανατολή και Αίγυπτο:

Αναφορές από φαρμακοποιούς και παρασκευαστές μπαχαρικών λένε ότι όταν τελείωναν την συνταγή τους τοποθετούσαν τα υλικά μέσα σε κολοκύθες για να κρατήσουν τα μέν φάρμακα την θεραπευτική τους δύναμη για περισσότερο καιρό τα δε μπαχαρικά για να μην χάσουν το άρωμα και την θρεπτική τους αξία. Η φύλαξη υλικών και συνταγών μέσα στις κολοκύθες ήταν ζωτικής σημασίας.

Η κολοκύθα και η ερμηνεία της στα όνειρα:

Στα όνειρα η κολοκύθα συμβολίζει την ίαση όταν είμαστε άρρωστοι ή την τύχη με την αναπάντεχη μορφή της. Επίσης συμβολίζει την αφθονία την μακροβιότητα και την γονιμότητα.

Μετά την έρευνα μας και όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε θα αφήσουμε αναπάντητο ένα ερώτημα. Μήπως η φυσική κολοκύθα που λειτουργεί ώς φίλτρο είναι ένας πανάρχαιος οργονίτης???

Παίρνοντας υπ όψιν μας όλες αυτές τις θετικές αναφορές, διαθέτουμε στο κατάστημα μας τις φυσικές κολοκύθες. O σπόρος που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή τους είναι αρχαίος κινεζικός σπόρος που μου έδωσε το 2006 ο Master του Feng Shui Joseph Yu στο Πανεπιστήμιο του Feng Shui στον Καναδά. Ακολουθήσα κατά γράμμα τις πολύτιμες οδηγίες του για την παραγωγή τους !!!

 

1. Φέτος τοποθετήστε την κολοκύθα σας .............................(κατεύθυνση)

2. Για να αρχίσει να δουλεύει πρέπει να....................................................(βασική οδηγία)

 

Πηγή: Πολύτιμη Γη

Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

xelonaki

www.politimigi.gr

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος

Γεμμολόγος

Τα περιεχόμενα του Πολύτιμη Γη είναι με copyright©1991 - Σήμερα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους χωρίς αναφορά στην πηγή.